Rekomendacja Business Centre Club - Ocmer

Ocmer Sp. z o.o. otrzymał od Business Centre Club (BCC) dyplom-rekomendację. BCC doceniło rzetelność, wiarygodność i przestrzeganie przez Spółkę zasad etyki kupieckiej.

Jako odpowiedzialny partner biznesowy, Spółka jest członkiem wielu organizacji i stowarzyszeń branżowych, specjalistycznych oraz biznesowych. Traktujemy przynależność do podmiotów zewnętrznych jako kolejną formę dialogu z naszymi interesariuszami, a także doskonałe forum wymiany poglądów, zdobywania doświadczeń i dzielenia się wiedzą.

Business Centre Club istnieje od 1991 r. Jest prestiżowym Klubem przedsiębiorców i największą w kraju organizacją indywidualnych pracodawców. Do BCC należy 2000 członków (osób i firm). Członkowie BCC, reprezentujący blisko 250 miast, skupiają się w 24 lożach regionalnych na terenie całej Polski.