W X edycji programu „Przedsiębiorstwo Fair Play” po raz czwarty zostaliśmy Laureatem tego rankingu. Tytuł ten jest przyznawany przez Kapitułę Programu, Krajową Izbę Gospodarczą oraz Instytut Badań nad Demokracją i Przedsiębiorstwem Prywatnym.

Uczestnicy programu ubiegający się o przyznanie certyfikatu musieli udowodnić, że w swoich działaniach kierują się rzetelnością, uczciwością oraz lojalnością, potrafią usatysfakcjonować klientów, a także wzorowo wywiązują się ze swoich zobowiązań wobec dostawców i skarbu państwa.

Przedsiębiorstwa, którym przyznany został tytuł „Przedsiębiorstwa Fair Play 2007”, to firmy, w których pracownicy tworzą zespoły ludzi zaangażowanych, kreatywnych i zadowolonych ze swojego miejsca pracy, menadżerowie uważają za coś zupełnie naturalnego dzielenie się dorobkiem swoich firm z innymi, a wrażliwość społeczna i dobroczynność mają zupełnie inne, niż powszechnie znane, granice.

Fair Play 2011

PRZEDSIĘBIORSTWO FAIR PLAY 2007 PRZEDSIĘBIORSTWO FAIR PLAY 2007 PRZEDSIĘBIORSTWO FAIR PLAY 2007

Wykonujemy funkcjonalne i zaawansowane technologicznie hale przemysłowe