25 LAT DOŚWIADCZENIAWykwalifikowana kadra

Od marca 2015 roku Ocmer Sp. z o.o. jest jedną z ośmiu firm budowlanych z województwa łódzkiego, która należy do „Łódzkiego Klastra Innowacji Budowlanych - BOAT”. Koordynatorem klastra jest Łódzka Agencja Rozwoju Regionalnego S.A., a pozostałymi członkami uczelnie wyższe: Politechnika Łódzka, Akademia Sztuk Pięknych w Łodzi, Wyższa Szkoła Informatyki i Umiejętności oraz instytucje otoczenia biznesu./span

Nadrzędnym celem „Łódzkiego Klastra Innowacji Budowlanych” jest zintegrowanie współpracy między podmiotami gospodarczymi, uczelniami wyższymi, instytucjami otoczenia biznesu oraz centrami naukowymi, zainteresowanymi tematyką nowych technologii w województwie łódzkim./span>

SOLIDNA KONSTRUKCJA DLA TWOICH INWESTYCJI

Jesteśmy generalnym wykonawcą hal produkcyjnych, magazynowych, logistycznych, handlowych, sortowni oraz hangarów lotniczych, także w formule zaprojektuj i wybuduj. Przejmujemy na siebie kolejne etapy realizacji, począwszy od projektowania, poprzez formalności urzędowe, kończąc na budowie obiektu i zagospodarowaniu jego otoczenia.

Posiadamy własne biuro projektowe, dzięki czemu możemy optymalnie dopasować projekt do potrzeb Zamawiającego, a podczas budowy reagować sprawnie i wprowadzać modyfikacje pożądane przez Inwestora. Nasi projektanci korzystają ze specjalistycznego oprogramowania m.in.  Autodesk Robot Structural Analysis i Tekla Structures. Jesteśmy otwarci na nowości technologiczne i współpracujemy z ośrodkami naukowymi (m.in. Politechniką Łódzką).

Z nami możesz być spokojny o terminową realizację robót. Wszystkie odbiory techniczne naszych obiektów przebiegają bez problemów. Nasza kadra inżynierów zdominowana jest przez absolwentów Wydziału Budownictwa Politechniki Łódzkiej, ludzi posiadających doświadczenie, dużą wiedzę, ale przede wszystkim pracujących z pasją.

Jesteśmy wiarygodnym partnerem, czego potwierdzeniem są zadowoleni klienci powracający z kolejnymi budowami obiektów przemysłowych, a także setki otrzymanych referencji i liczne nagrody, m.in. w konkursie Budowa Roku (zwanego nieoficjalnie polskimi Oscarami Budownictwa), czy Gazele Biznesu. Od 2004 roku jesteśmy nagradzani Certyfikatem Jakości Biznesu przez kapitułę programu Przedsiębiorstwo Fair Play. Spełniamy wymogi normy zarządzania jakością ISO 9001 i przestrzegamy obowiązującego prawa budowlanego. Jesteśmy członkiem Business Centre Club oraz zrzeszeń branżowych m.in. Polskiej Izby Konstrukcji Stalowych.

Wypełnij formularz i otrzymaj bezpłatną wycenę inwestycji