Firma Ocmer poszerza zasięg swojej działalności o nowe inwestycje na rynku polskim i białoruskim. Profesjonalne techniki montażu oraz wysoka jakość wykonania sprawiły, że hale stalowe cieszą się zainteresowaniem wśród kolejnych inwestorów.

Wysokiej jakości hale stalowe o stabilnej konstrukcji zostały docenione przez kolejne przedsiębiorstwa, które zdecydowały się na rozpoczęcie współpracy. Firma Ocmer Sp. z o. o. podpisała nowe kontrakty z inwestorami  na rynku Białoruskim. Do udanych inwestycji dołącza kolejne. Obecnie największym przedsięwzięciem jest realizacja kontraktu na budowę hali produkcyjno-magazynowej z chłodnią dla kompleksu przetwórstwa ryb SANTA BREMOR w Brześciu. Hala stalowa o powierzchni 8900 m² powstanie na terytorium Wolnej Strefy Ekonomicznej Brześć. Inwestycja realizowana jest kompleksowo – od wykonania projektu po dostawę i montaż konstrukcji stalowej.

Poznaj szczegóły dotyczące inwestycji SANTA BREMOR, Brześć

Kolejną pokaźną inwestycją jest budowa hali produkcyjnej, o powierzchni 3600 m² w miejscowości Gomel na Białorusi. Inwestorem jest producent opakowań z tworzyw sztucznych – firma KASHTAN. Zakres wykonywanych prac obejmuje przygotowanie projektu wykonawczego konstrukcji stalowej wraz z dostawą i montażem hali stalowej w miejscu przeznaczenia. Uznany lider w produkcji współczesnych opakowań z tworzyw sztucznych - przedsiębiorstwo "Kasztan” opracowuje i produkuje opakowania plastikowe dla różnych produktów przemysłu spożywczego (słodycze, nabiał, mięso, produkty z jaj, sałatek, mrożone jagody i owoce, lody, itp.), jak również do innych celów przemysłowych i domowych.

Poznaj szczegóły dotyczące inwestycji KASHTAN, Gomel

Hale stalowe w Specjalnej Strefie Ekonomicznej w Szczecinie

Na zlecenie firmy Lux Dom powstanie w Szczecinie hala produkcyjno-magazynowa, dla lidera w dystrybucji osprzętu elektroinstalacyjnego – firmy Garo Polska. To pierwszy inwestor, który rozpocznie działalność na terenie objętym Specjalną Strefą Ekonomiczną w Szczecinie. Powstanie tu polski oddział firmy, którego największą część stanowić będzie hala produkcyjno-magazynowa  o powierzchni blisko 2 tys. m². Grupa Garo produkuje części do tablic licznikowych i rozdzielczych, puszki instalacyjne, gniazda i wtyczki przemysłowe, panele licznikowe oraz okablowanie do stacji ogrzewania samochodów. Nowa hala produkcyjna w Szczecinie będzie spełniać wymogi potrzebne do produkcji  m.in. stacji do ładowania samochodów elektrycznych, stacji do ogrzewania postojowego, oraz paneli dystrybucyjnych.

Poznaj szczegóły dotyczące inwestycji GARO POLSKA, Szczecin

HALE PRZEMYSŁOWE – nowe inwestycje w Polsce i na Białorusi HALE PRZEMYSŁOWE – nowe inwestycje w Polsce i na Białorusi

SOLIDNA KONSTRUKCJA DLA TWOICH INWESTYCJI