25 LAT DOŚWIADCZENIAWykwalifikowana kadra

Firma Ocmer poszerza zasięg swojej działalności o nowe inwestycje na rynku polskim i białoruskim. Profesjonalne techniki montażu oraz wysoka jakość wykonania sprawiły, że hale stalowe cieszą się zainteresowaniem wśród kolejnych inwestorów.

Wysokiej jakości hale stalowe o stabilnej konstrukcji zostały docenione przez kolejne przedsiębiorstwa, które zdecydowały się na rozpoczęcie współpracy. Firma Ocmer Sp. z o. o. podpisała nowe kontrakty z inwestorami  na rynku Białoruskim. Do udanych inwestycji dołącza kolejne. Obecnie największym przedsięwzięciem jest realizacja kontraktu na budowę hali produkcyjno-magazynowej z chłodnią dla kompleksu przetwórstwa ryb SANTA BREMOR w Brześciu. Hala stalowa o powierzchni 8900 m² powstanie na terytorium Wolnej Strefy Ekonomicznej Brześć. Inwestycja realizowana jest kompleksowo – od wykonania projektu po dostawę i montaż konstrukcji stalowej.

Poznaj szczegóły dotyczące inwestycji SANTA BREMOR, Brześć

Kolejną pokaźną inwestycją jest budowa hali produkcyjnej, o powierzchni 3600 m² w miejscowości Gomel na Białorusi. Inwestorem jest producent opakowań z tworzyw sztucznych – firma KASHTAN. Zakres wykonywanych prac obejmuje przygotowanie projektu wykonawczego konstrukcji stalowej wraz z dostawą i montażem hali stalowej w miejscu przeznaczenia. Uznany lider w produkcji współczesnych opakowań z tworzyw sztucznych - przedsiębiorstwo "Kasztan” opracowuje i produkuje opakowania plastikowe dla różnych produktów przemysłu spożywczego (słodycze, nabiał, mięso, produkty z jaj, sałatek, mrożone jagody i owoce, lody, itp.), jak również do innych celów przemysłowych i domowych.

Poznaj szczegóły dotyczące inwestycji KASHTAN, Gomel

Hale stalowe w Specjalnej Strefie Ekonomicznej w Szczecinie

Na zlecenie firmy Lux Dom powstanie w Szczecinie hala produkcyjno-magazynowa, dla lidera w dystrybucji osprzętu elektroinstalacyjnego – firmy Garo Polska. To pierwszy inwestor, który rozpocznie działalność na terenie objętym Specjalną Strefą Ekonomiczną w Szczecinie. Powstanie tu polski oddział firmy, którego największą część stanowić będzie hala produkcyjno-magazynowa  o powierzchni blisko 2 tys. m². Grupa Garo produkuje części do tablic licznikowych i rozdzielczych, puszki instalacyjne, gniazda i wtyczki przemysłowe, panele licznikowe oraz okablowanie do stacji ogrzewania samochodów. Nowa hala produkcyjna w Szczecinie będzie spełniać wymogi potrzebne do produkcji  m.in. stacji do ładowania samochodów elektrycznych, stacji do ogrzewania postojowego, oraz paneli dystrybucyjnych.

Poznaj szczegóły dotyczące inwestycji GARO POLSKA, Szczecin

HALE PRZEMYSŁOWE – nowe inwestycje w Polsce i na Białorusi HALE PRZEMYSŁOWE – nowe inwestycje w Polsce i na Białorusi

SOLIDNA KONSTRUKCJA DLA TWOICH INWESTYCJI

Jesteśmy generalnym wykonawcą hal produkcyjnych, magazynowych, logistycznych, handlowych, sortowni oraz hangarów lotniczych, także w formule zaprojektuj i wybuduj. Przejmujemy na siebie kolejne etapy realizacji, począwszy od projektowania, poprzez formalności urzędowe, kończąc na budowie obiektu i zagospodarowaniu jego otoczenia.

Posiadamy własne biuro projektowe, dzięki czemu możemy optymalnie dopasować projekt do potrzeb Zamawiającego, a podczas budowy reagować sprawnie i wprowadzać modyfikacje pożądane przez Inwestora. Nasi projektanci korzystają ze specjalistycznego oprogramowania m.in.  Autodesk Robot Structural Analysis i Tekla Structures. Jesteśmy otwarci na nowości technologiczne i współpracujemy z ośrodkami naukowymi (m.in. Politechniką Łódzką).

Z nami możesz być spokojny o terminową realizację robót. Wszystkie odbiory techniczne naszych obiektów przebiegają bez problemów. Nasza kadra inżynierów zdominowana jest przez absolwentów Wydziału Budownictwa Politechniki Łódzkiej, ludzi posiadających doświadczenie, dużą wiedzę, ale przede wszystkim pracujących z pasją.

Jesteśmy wiarygodnym partnerem, czego potwierdzeniem są zadowoleni klienci powracający z kolejnymi budowami obiektów przemysłowych, a także setki otrzymanych referencji i liczne nagrody, m.in. w konkursie Budowa Roku (zwanego nieoficjalnie polskimi Oscarami Budownictwa), czy Gazele Biznesu. Od 2004 roku jesteśmy nagradzani Certyfikatem Jakości Biznesu przez kapitułę programu Przedsiębiorstwo Fair Play. Spełniamy wymogi normy zarządzania jakością ISO 9001 i przestrzegamy obowiązującego prawa budowlanego. Jesteśmy członkiem Business Centre Club oraz zrzeszeń branżowych m.in. Polskiej Izby Konstrukcji Stalowych.

Wypełnij formularz i otrzymaj bezpłatną wycenę inwestycji