25 LAT DOŚWIADCZENIAWykwalifikowana kadra

Firma Ocmer Sp. z o.o. rozpoczęła realizację kolejnego obiektu dla firmy TME Sp. z o.o. jest nim hala magazynowa o wysokości 24,5 m i kubaturze 100000 m3.

Coraz więcej przedsiębiorstw w Polsce decyduje się na wykorzystanie hal z lekkich konstrukcji stalowych w swojej działalności gospodarczej, ze względu na wiele zalet, jakie mają hale stalowe. Firma Ocmer oferująca generalne wykonawstwo obiektów oraz hale i konstrukcje stalowe rozpoczęła budowę magazynu części elektronicznych dla firmy Transfer Multisort Elektronik.

Nowoczesna, w pełni zautomatyzowana hala magazynowa powstanie w Łodzi i zajmie powierzchnię 4100 m2. Jest to drugi etap rozbudowy siedziby firmy TME, która specjalizuje się w sprzedaży wysyłkowej podzespołów i części elektronicznych. Dzięki nowej inwestycji spółka będzie mogła zwiększyć powierzchnię magazynową oraz poszerzyć ofertę, a klienci będą mogli w jeszcze krótszym czasie zrealizować zamówienie.

HALA MAGAZYNOWA WYSOKIEGO SKŁADOWANIA – 24,5 m HALA MAGAZYNOWA WYSOKIEGO SKŁADOWANIA – 24,5 m HALA MAGAZYNOWA WYSOKIEGO SKŁADOWANIA – 24,5 m

TME Electronic Components

SOLIDNA KONSTRUKCJA DLA TWOICH INWESTYCJI

Jesteśmy generalnym wykonawcą hal produkcyjnych, magazynowych, logistycznych, handlowych, sortowni oraz hangarów lotniczych, także w formule zaprojektuj i wybuduj. Przejmujemy na siebie kolejne etapy realizacji, począwszy od projektowania, poprzez formalności urzędowe, kończąc na budowie obiektu i zagospodarowaniu jego otoczenia.

Posiadamy własne biuro projektowe, dzięki czemu możemy optymalnie dopasować projekt do potrzeb Zamawiającego, a podczas budowy reagować sprawnie i wprowadzać modyfikacje pożądane przez Inwestora. Nasi projektanci korzystają ze specjalistycznego oprogramowania m.in.  Autodesk Robot Structural Analysis i Tekla Structures. Jesteśmy otwarci na nowości technologiczne i współpracujemy z ośrodkami naukowymi (m.in. Politechniką Łódzką).

Z nami możesz być spokojny o terminową realizację robót. Wszystkie odbiory techniczne naszych obiektów przebiegają bez problemów. Nasza kadra inżynierów zdominowana jest przez absolwentów Wydziału Budownictwa Politechniki Łódzkiej, ludzi posiadających doświadczenie, dużą wiedzę, ale przede wszystkim pracujących z pasją.

Jesteśmy wiarygodnym partnerem, czego potwierdzeniem są zadowoleni klienci powracający z kolejnymi budowami obiektów przemysłowych, a także setki otrzymanych referencji i liczne nagrody, m.in. w konkursie Budowa Roku (zwanego nieoficjalnie polskimi Oscarami Budownictwa), czy Gazele Biznesu. Od 2004 roku jesteśmy nagradzani Certyfikatem Jakości Biznesu przez kapitułę programu Przedsiębiorstwo Fair Play. Spełniamy wymogi normy zarządzania jakością ISO 9001 i przestrzegamy obowiązującego prawa budowlanego. Jesteśmy członkiem Business Centre Club oraz zrzeszeń branżowych m.in. Polskiej Izby Konstrukcji Stalowych.

Wypełnij formularz i otrzymaj bezpłatną wycenę inwestycji