Firma Ocmer Sp. z o.o. rozpoczęła realizację kolejnego obiektu dla firmy TME Sp. z o.o. jest nim hala magazynowa o wysokości 24,5 m i kubaturze 100000 m3.

Coraz więcej przedsiębiorstw w Polsce decyduje się na wykorzystanie hal z lekkich konstrukcji stalowych w swojej działalności gospodarczej, ze względu na wiele zalet, jakie mają hale stalowe. Firma Ocmer oferująca generalne wykonawstwo obiektów oraz hale i konstrukcje stalowe rozpoczęła budowę magazynu części elektronicznych dla firmy Transfer Multisort Elektronik.

Nowoczesna, w pełni zautomatyzowana hala magazynowa powstanie w Łodzi i zajmie powierzchnię 4100 m2. Jest to drugi etap rozbudowy siedziby firmy TME, która specjalizuje się w sprzedaży wysyłkowej podzespołów i części elektronicznych. Dzięki nowej inwestycji spółka będzie mogła zwiększyć powierzchnię magazynową oraz poszerzyć ofertę, a klienci będą mogli w jeszcze krótszym czasie zrealizować zamówienie.

HALA MAGAZYNOWA WYSOKIEGO SKŁADOWANIA – 24,5 m HALA MAGAZYNOWA WYSOKIEGO SKŁADOWANIA – 24,5 m HALA MAGAZYNOWA WYSOKIEGO SKŁADOWANIA – 24,5 m

TME Electronic Components