Ocmer wraz ze swoim klientem SADY KRAJNY i Bankiem BGŻ zaprezentował się podczas  XII edycji Międzynarodowej Wystawy Rolniczej AGRO SHOW 2010.

W tym roku w Bednarach swoje firmy prezentowało 640 wystawców, w tym 80 przedsiębiorstw z zagranicy m.in. z  USA, Włoch, Szwecji, Wielkiej Brytanii, Hiszpanii, Łotwy, Francji, Holandii, Niemiec, Austrii, Czech, Słowenii, Bułgarii, Danii, Litwy, Ukrainy.

Powierzchnia zajmowana przez wystawców to ponad 120 tysięcy metrów kwadratowych, a powierzchnia poletek, na których można było oglądać maszyny podczas pracy to prawie 40 tysięcy metrów kwadratowych. Ogólna powierzchnia wystawy z polami i parkingami to 85 hektarów.

Agro Show 2010 Agro Show 2010 Agro Show 2010 Agro Show 2010

Agro Show 2010

Wykonujemy funkcjonalne i zaawansowane technologicznie hale przemysłowe