31.05.2018 - Finałowe mecze 2 czerwca 2018, ale osiemnaste złoto dla Łodzian jest już pewne!

W sobotę 2 czerwca 2018 w Zatoce Sportu drużyna ŁSTW PŁ Ocmer zmierzy się z KS Waterpolo Poznań. Dotychczasowe wyniki klasyfikacji nie pozostawiają wątpliwości. Osiemnaste złoto dla Łodzian jest już pewne!

W ostatniej rundzie tegorocznej Ekstraklasy Mistrzostw Polski Seniorów 2017/2018 o miejsca na podium zawalczą także drużyny Łukosz WTS Polonia Bytom i Legia Warszawa. Po meczach, około godziny 17.30 odbędzie się uroczystość medalowa z udziałem władz miasta Łodzi, Politechniki Łódzkiej i Polskiego Związku Pływackiego. Wstęp jest bezpłatny, więc warto wykorzystać długi weekend, by kibicować najlepszym waterpolistom.

Materiał filmowy TV TOYA

SOLIDNA KONSTRUKCJA DLA TWOICH INWESTYCJI

Wypełnij formularz i otrzymaj bezpłatną wycenę inwestycji