Budprages 2010W dniach 7 - 10 września w Mińsku odbyły się jedne z najważniejszych u naszych wschodnich sąsiadów targi budowlane „Budpragres – 2010”. W tegorocznej edycji, pośród międzynarodowego grona, swoje produkty zaprezentowała również nasza firma.

Targi „Budpragres" są największą imprezą wystawienniczą branży budowlanej na Białorusi. Oferują najnowsze osiągnięcia w sferze budownictwa, architektury i wytwórstwa materiałów budowlanych. W 2010 roku targi zgromadziły ponad 300 wystawców, w tym z Białorusi, Polski, Litwy, Turcji, Niemiec, Austrii, Korei Południowej, Belgii.

Zainteresowanie wśród odwiedzających nasze stoisko było duże, co potwierdza popyt na nasze wyroby na rynku Białorusi. Targi zakończyły się pełnym sukcesem, co pozwala mieć nadzieję na zwiększenie sprzedaży produktów Ocmera za wschodnią granicę.

Budprages 2010Budprages 2010

Budprages