25 LAT DOŚWIADCZENIAWykwalifikowana kadra

W tym roku nasza firma obchodzi jubileusz 20-lecia istnienia na rynku. Przez ten czas udało nam się ugruntować swoją pozycję rzetelnego i profesjonalnego dostawcy hal przemysłowych. Dzięki bardzo dobrej organizacji, fachowości oraz przyjaznej atmosferze pracy jesteśmy w stanie świadczyć usługi na najwyższym poziomie. W okresie istnienia firmy zrealizowaliśmy kilkaset obiektów o łącznej powierzchni przekraczającej 1 000 000 m2. Dodatkowo w 2009 roku rozpoczęliśmy działalność na rynku białoruskim, która z roku na rok przynosi coraz bardziej satysfakcjonujące rezultaty.

Zapraszamy Państwa serdecznie do współpracy przy realizacji kolejnych obiektów przemysłowych.

SOLIDNA KONSTRUKCJA DLA TWOICH INWESTYCJI

Jesteśmy generalnym wykonawcą hal produkcyjnych, magazynowych, logistycznych, handlowych, sortowni oraz hangarów lotniczych, także w formule zaprojektuj i wybuduj. Przejmujemy na siebie kolejne etapy realizacji, począwszy od projektowania, poprzez formalności urzędowe, kończąc na budowie obiektu i zagospodarowaniu jego otoczenia.

Posiadamy własne biuro projektowe, dzięki czemu możemy optymalnie dopasować projekt do potrzeb Zamawiającego, a podczas budowy reagować sprawnie i wprowadzać modyfikacje pożądane przez Inwestora. Nasi projektanci korzystają ze specjalistycznego oprogramowania m.in.  Autodesk Robot Structural Analysis i Tekla Structures. Jesteśmy otwarci na nowości technologiczne i współpracujemy z ośrodkami naukowymi (m.in. Politechniką Łódzką).

Z nami możesz być spokojny o terminową realizację robót. Wszystkie odbiory techniczne naszych obiektów przebiegają bez problemów. Nasza kadra inżynierów zdominowana jest przez absolwentów Wydziału Budownictwa Politechniki Łódzkiej, ludzi posiadających doświadczenie, dużą wiedzę, ale przede wszystkim pracujących z pasją.

Jesteśmy wiarygodnym partnerem, czego potwierdzeniem są zadowoleni klienci powracający z kolejnymi budowami obiektów przemysłowych, a także setki otrzymanych referencji i liczne nagrody, m.in. w konkursie Budowa Roku (zwanego nieoficjalnie polskimi Oscarami Budownictwa), czy Gazele Biznesu. Od 2004 roku jesteśmy nagradzani Certyfikatem Jakości Biznesu przez kapitułę programu Przedsiębiorstwo Fair Play. Spełniamy wymogi normy zarządzania jakością ISO 9001 i przestrzegamy obowiązującego prawa budowlanego. Jesteśmy członkiem Business Centre Club oraz zrzeszeń branżowych m.in. Polskiej Izby Konstrukcji Stalowych.

Wypełnij formularz i otrzymaj bezpłatną wycenę inwestycji